Publication:

Nghiên cứu một số yếu tố công nghệ để nâng cao chất lượng của chả cá diêu hồng

Loading...
Thumbnail Image

Abstracts views

3

Views & Download

0

Alternate title
Abstract
Tổng quan. Nguyên vật liệu và phương pháp nghiên cứu. Kết quả và thảo luận. Kết luận và đề nghị
Description
ĐTTS ghi: Trường Đại học Kinh tế - Kỹ thuật Công nghiệp
Authors
Nguyễn, Thị Linh
Alternate Authors
Advisor
Trần, Thị Thúy Quỳnh
Place of publication
Publisher
Trường Đại học Kinh tế - Kỹ thuật Công nghiệp
Date
2025
Journal ISSN
Volume Title
Keywords
Thực phẩm , Công nghệ , Nghiên cứu , Nâng cao , Chất lượng , Sản phẩm , Chả cá , Diêu hồng
Uniform Resource Identifier
Please use the UNETI DRM to download/borrow digital documents

Link Entity

Person Search Results

Your search returned no results. Having trouble finding what you're looking for? Try putting quotes around it